22 Eylül 2012 Cumartesi

Kitap Yorumu: Tempting the Best Man - J. Lynn


J. Lynn, Jennifer L. Armentrout'un yetişkin kitaplarında kullandığı takma isim. Jennifer, son zamanlarda favori yazarlarım arasına girdi. Bu yüzden bu kitabına da şans vereyim dedim, pişman olmadım. Çok fazla "romance" okuyan birisi değilim, bu yüzden beklentilerimi yüksek tutmuyorum bu tür kitaplarda. Tempting the Best Man bu yüzden daha çok hoşuma gitti belki de. Tabii sevmemde Jennifer'ın eğlenceli diyalogları ve hayallerimi süsleyen erkek karakterlerinin etkisini de yok saymamak lazım.


Tempting the Best Man'in konusu şöyle: Madison Daniels'in erkek kardeşi Mitch evleniyor. Ve bu düğün seremonisi Madison'u uzun süredir aklından çıkaramadığı biriyle karşılaştırıyor. Chase Gamble, Mitch'in en yakın arkadaşı. Madison onu çocukluğundan beri tanıyor ve bir gecelik yakınlaşmalarının dışında aralarında bir şey olmamasına rağmen aklından atabilmiş değil. Chase, ünlü Gamble kardeşlerden biri. Çapkınlığıyla ün salmış, popüler gece kulüpleri var ve elbette yakışıklı.

Madison'un düğünün gerçekleşeceği mekana giderken arabasının lastiklerinin patlamasıyla başlıyor her şey. Tuhaf bir biçimde onu almak için Chase geliyor. Buradaki "blew" esprisi çok güzeldi. Sonrasında ikili bir tesadüf sonucu son kalan odayı paylaşmak zorunda kalıyorlar. Aralarında belirgin bir çekim olmasına karşın Chase Madison'dan uzak durmaya kararlı. Hem en yakın arkadaşının kız kardeşi olduğu için hem de ailevi sorunlarından dolayı kadınlar konusunda kendine güvenmediğinden. Chase'in bu tavırları hoşuma gitmedi. Ben, daha çok mücadeleci erkek karakterleri tercih ediyorum. Tabii bu Chase'i sevmeme engel değil. Kendisi aynı zamanda çok eğlenceli bir kişilik.

İkili arasındaki diyaloglar zaman zaman gülümsememi sağladı. Kitap aslında hikaye boyutlarında. Reader'de 118 sayfa. Çabucak bitiyor, ağzınızda da güzel bir tat bırakıyor.

Kitabın devamı da geliyormuş. Gamble Brothers serisi olarak geçiyor. 2. kitap, Chase'in erkek kardeşi Chad'in hikayesini konu alacak ve Ekim'de çıkacak. Yayınlansın, onu da okurum.

Puan: 3,5


Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...