22 Ocak 2013 Salı

"Matched" geliyor!

Eveeet, bu müjdeyi sanırım ilk defa benim blogumda okuyacaksınız. Yayınevinden bizzat öğrendiğime göre, uzun süredir çıkmasını beklediğimiz Matched sonunda geliyor!

Tudem Yayınları'nın serinin haklarını aldığını artık hepimiz biliyoruz. Ancak kitap bazı talihsizliklere rast gelmiş, bu yüzden uzun süre beklemişti kitabı merak edenler. Sıkı durun: Bekleme 1 ay sonra sona eriyor! Matched şu an basım hazırlığında imiş ama sürecin sonuna gelinmiş. Önümüzdeki ay raflarda yerini alması planlanıyormuş. Türkçe adı ise EŞLEŞME.

Matched, yeni adıyla Eşleşme'nin kapağı ise orijinal olacak! Bu harika bir haber çünkü ben de pek çoğunuz gibi bu kapak tasarımına hastayım.

İşte güzel haberler bunlar. Bize düşen şimdi 1 ayın geçmesini beklemek.

Matched/Eşleşme hakkındaki yorumunu hâlâ okumadıysanız sizi buraya alayım.

Cassia hep Society'nin onun için doğru kararı vereceğine inanmıştı: Ne okuyacağına, ne izleyeceğine, neye inanacağına. Eşleşme töreninde Xander'ın yüzü ekranda belirdiğinde Cassia oğlanın onun ideal eşi olduğunu kesinlikle biliyordu...ta ki Ky Markham'ı yüzü bir anlığına görünüp ekran kararana kadar.
Society ona bunun geçici bir hata, nadir görülen bir arıza olduğunu söyledi ve Cassia Xander'la sürdüreceği mutlu hayata odaklanmalıydı. Ama Cassia Ky'ı düşünmeden duramıyordu ve birbirlerine yavaşça âşık olurlarken Cassia, Toplum'um güvenilirliğinden şüphe duymaya başladı; aynı zamanda bu Xander ve Ky arasında ve de tek bildiği hayat ve kimsenin takip etmeye cüret edemeyeceği yol arasında imkânsız bir seçim yapacağı anlamına geliyordu.



 *Haberi paylaşmak istiyorsanız lütfen bu yazının linkini altında belirtin.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...