27 Mart 2013 Çarşamba

ÜKG Kapak Tanıtımı: Tatlı Bela - Jamie McGuire



Tatlı Bela, ilk olarak 2011 yılında Beautiful Disaster adıyla çıktı. Romantik, yeni yetişkinlere yönelik, dünyaca okunan bir serinin ilk kitabı. Üstelik The New York Times çoksatanlar listesine de girmeyi başarabilmiş bir kitap. Bugünden itibaren satış sitelerinde yerini aldı. ÜKG Blog turunda incelemeden önce "Kapak Tanıtımı"nı da bizler yapıyoruz.


Kitabın Tanıtımı:

Abby Abernathy karanlık geçmişiyle arasına mesafe koymuş olan, alkol kullanmayan, küfür bile etmeyen kendi halinde bir kız, fakat hayatını dövüşerek kazanan ve vücudu dövmelerle kaplı yakışıklı Travis Maddox onun hayatını değiştireceğe benziyor. İyi kız ve kötü çocuk… Bu birliktelik bir aşkın mı habercisi yoksa bir felaketin mi? Tatlı Bela sadece bir “bestseller” değil, uluslararası bir fenomen. Yayımlandığı günden beri tüm dünyada büyük yankı uyandıran bu kitabı okumayan kalmayacak.

Jamie McGuire


Tulsa da doğan McGuire, annesi tarafından Blackwell (Oklahoma City) de büyütülmüştür. 1997 yılına kadar orada kalmış üniversiteye katılmak için ayrılmıştır. Jamie şuan gerçek bir kovboy olan kocası ve üç çocuğuyla beraber Oklahoma City'de atları, kedileriyle beraber yaşıyor.

Yabancı Yayınları: Facebook
Ön Sipariş: İlk Nokta
ÜKG: Facebook

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...