8 Mayıs 2013 Çarşamba

Cover Reveal: Obsession - Jennifer L. Armentrout

Kim demiş Kitap Hayvanı yenilikleri sevmez diye? Seviyorum işte. Bugün de hayatımda bir ilke imza atarak orijinal dilinde bir kitabın "kapak tanıtımı" yani "cover reveal"ına yer veriyorum blogunda.

Bahsettiğim kitap herkesin çok sevdiği Lux serisinin yazarı Jennifer L. Armentrout'un, serinin kötü adamları Arumlar'a özel yazdığı, daha yetişkin içerikli yan kitabı niteliğindeki Obsession.

Açıkçası bu kitap için aşırı heyecanlıyım. Gerçi Jen ne yazsa okurum diyenlerdenim ama Obsession hem yetişkin hem de daha karanlık göründüğü için gözüme bir an önce okumak istediğimi belirtmeden geçemeyeceğim.

Çok fazla uzatmadan sizi kapağa ve tanıtım yazısına alayım:




O kibirli, otoriter, ve… Uğruna.Ölünesi.
Hunter acımasız bir katil. Ve bir istisna olarak Savunma Bakanlığı onu avucunun içinde tutuyor, çünkü Hunter kötü adamları öldürüyor. Çoğu zaman işinden zevk alıyor. Ta ki, ona daha önce yapmadığı bir görev verilene kadar: bir insanı ölümcül düşmanından korumak.
Serena Cross, ona güçlü senatörün oğlunun bir şeye... doğaüstü bir şeye dönüştüğünü söylediğinde en yakın arkadaşına inanmadı. Kim inanırdı ki? Ama arkadaşının uzaylıdan başka bir şey olamayacak bir yaratıkça öldürüldüğüne tanık olduğunda, kendisini sırlarını korumak için öldürülebileceği bir dünyaya sürüklemiş oldu.
Farklılıklarına rağmen, Hunter Serena'nın sinirini ve arzusunu harekete geçiriyor. Çok geçmeden en düşünülemeyeni yapıyor; uğruna yaşadığı kuralları yıkıyor ve Serena'yı güvende tutmak için hükümete karşı geliyor. Fakat uzaylılar ve hükümet mi Serena'nın hayatı için en büyük tehdit…yoksa Hunter mı?

Kitap 31 Mayıs 2013'te ilk basımını yapacak!

Yazar Hakkında:

# 1 NEW YORK TIMES ve USA TODAY Bestselling yazarı Jennifer L. Armentrout Martinsburg, West Virginia'da yaşıyor. Onun hakkında duyduğunuz tüm dedikodular doğru değil. Çok fazla yazmadığında zamanını kitap okuyarak, spor yaparak, gerçekten kötü zombi filmleri izleyerek, yazma taklidi yaparak ve kocası ve Jack Russell türünde köpeği Loki'yle takılarak değerlendiriyor.

Yazar olma hayalleri zamanın çoğunu kısa hikayeler yazarak geçirdiği cebir derslerinde başladı….ki bu kötü matematik notlarını açıklıyor. Jennifer, genç yetişkin paranormal, bilim kurgu, fantastik ve çağdaş romans türlerinde kitaplar yazıyor. Bu romanları Spencer Hill Press, Entangled Teen ve Brazen, Disney/Hyperion ve Harlequin Teen'ce basıldı.

Ayrıca J. Lynn adı altında yetişkin ve yeni yetişkin kitapları da yazıyor. Onları Entangled Brazen ve HarperCollins adı altında yayımlıyor.


OBSESSION linki:

Goodreads: http://www.goodreads.com/book/show/14060046-obsession

Jennifer'ı bulabileceğiniz linkler:

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...