25 Ağustos 2013 Pazar

Kitap Hayvanı'nın İlk Kitap Çekilişi!

Facebook sayfamız 1000 beğeniye ulaştığında sizlere bir sürprizim olacağını belirtmiştim. 


Sıra geldi sürprizimi harekete geçirmeye! Daha önce yapamadığım için üzgünüm. Biraz fazla üşengecim.

Her şeyden önce size bir kez daha teşekkür etmeyi borç bilirim. Blogdan, Facebook'tan, Twitter'dan, Ask.fm'den, e-mail'den, hattâ Tumblr'dan bana ulaşıp kitap seçimlerinde yardımcı olduğunu ve blogumu sevdiğini söyleyen harika insanlar; sizler bir numarasınız! Tek amacım bencilce kitaplar hakkındaki duygularımı paylaşmaktı ancak blogun da sayfanın da bu kadar okunacağını hiç düşünmedim açıkçası. Yazılarımı sürekli takip edip bana önerilerde bulununlar ya da benimle kitaplar hakkında konuşanlar, hepinizi kocaman kucaklıyorum! Çok sevgili sessiz okuyucularımı da elbette. :)

Eveeeet, bir adet çekilişimiz olacak. Tek bir kitap hediye vereceğim. (Tekrar üzgünüm. Biz de öğrenciyiz sonuçta.) Yurtiçinden isteyen herkes katılabilecek. Tamamen rastgele bir çekilişle kazanan belli olacak.

Çekilişi Rafflecopter aracılığıyla yapacağım. Şartlar aşağıda.

Peki, hangi kitabı mı vereceğim?




Ürperti'yi ne kadar sevdiğimi, bende yerinin ne kadar ayrı olduğunu her seferinde söylüyorum. Bu yüzden ilk çekilişimi bu kadar özel bir kitapla yapmak istedim. Elimdeki Ürperti kopyası okunmuş ancak fotoğraflarda da göreceğiniz üzere son derece temiz. 

Konusu:

Bir Kurtadama
Aşık Olur Musunuz?
Ürpereceksiniz...
Grace henüz küçük bir kızken kurtlar tarafından ısırılır. Fakat gri bir kurt Grace'i son anda kurtarır. Grace iyileşir ama kurtarıcısını unutmaz ve altı yıl boyunca, evlerinin arkasındaki ormanda onu izler. Aralarında büyülü bir bağ vardır, sarı gözlü kurdu görmeden yaşayamaz.

Samin iki yaşamı vardır: Kışları dondurucu ormanda, sürüsünün koruyuculuğunu yapan cesur bir kurt; yazları kitapçıda çalışan genç bir adam... ta ki soğuk onu tekrar bir kurda dönüştürene kadar.

Artık lise öğrencisi olan Grace sarı gözlü bir gençle tanışır. Bu genç adam onu yıllar önce ölümden kurtaran kurttur. Ancak kış yakındır. Sam, Grace'i ve hayatını kaybetme riskine rağmen insan kalmak için savaşacaktır.
40 ülkede yayımlanan Ürperti, ABA (Amerika Yayıncılar Derneği), New York Times, USA Today ve Amazon.comun "çok satanlar listesinde"; Publishers Weekly, Glamours, ALA (Amerika Kütüphaneler Birliği) ve Barnes & Nobleın "En iyi gençlik kitapları" listesinde yer aldı. 2010 Midwest, SIBA 2010 ve CBC En İyi Gençlik Kitabı Ödülünü kazandı. Warner Bros, tarafından film hakları satın alındı.
"Ürperti büyülü bir aşk hikâyesi, sürükleyici bir macera ve insanla kurt arasındaki benzerliklerden yola çıkan eşsiz bir gerilim."
-Sunday Telegraph-
"Eğer Alacakaranlık hayranıysanız, Ürperti'ye de bayılacaksınız. Ustaca yazılmış ve iki ana karakterin gözlerinden sırayla anlatılmış kusursuz bir ilk roman."
-The Observer-
"Stiefvater kurtadamların, çok satanlar kahramanı vampirlerden çok daha seksi olduğunu hatırlatıyor."
-Booklist-
"Genç vampirlerin romantizminden sıkıldıysanız, Maggie Stiefvaterin Ürpertisi çok iyi bir seçim olacak. Fakat unutmayın Ürperti, Alacakaranlıktan çok Zaman Yolcusunun Karısıyla benzeşiyor. Kitap gerçekten de doğaüstü gerilimi klişelerden uzak yepyeni bir anlatımla sunuyor."
-Sunday Telegraph-

Birkaç fotoğraf daha:



Kurallar:

- Çekiliş 25 Ağustos'ta başlayıp 31 Ağustos'ta sona erecektir.
- Çekiliş sonucunda kazanan, Rafflecopter aracılığı ile otomatik olarak seçilecektir.
- Çekilişe Türkiye sınırları içinde yaşayan herkes katılabilir. Yurtdışına gönderim yapmayacağım maalesef.
- Kargoda kaybolan ya da hasar gören hediyeden blog sahibi sorumlu tutulamaz.
- Çekilişe katılırken e-mail adresinizi yazmanız zorunludur. Bu kazanırsanız size ulaşmamı sağlayacak. Bunun dışındaki (Twitter'da paylaşma, Facebook sayfasını beğenme vs.) gibi şartlar zorunlu değildir ama yerine getirirseniz ekstra çekiliş hakkı kazanacaksınız.
- Bu çekilişin tüm hakları kitaphayvaniningunlugu.blogspot.com'a aittir. Başka hiçbir kişi ya da kurumla alakası yoktur.

Sanırım bu kadar.

Şans sizinle olsun!

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...